Mat!



Nu har valparna fått smaka på köttfärs med äggula i 2 dagar. Det är en grisig historia, första gången får man alltid sätta in lite köttfärs i munnen på dem. De ser helt chockade ut, sedan helt plötsligt upptäcker de att det smakar gott och blir som tokiga. Försöker svälja fingrar och allt :-) Sedan brukar de simma runt lite i fatet och få försöka äta själva, endel lyckas riktigt bra direkt, andra simmar bara omkring i fatet.

Andra gången brukar gå mycket bättre, eller de brukar bli som galna när de känner lukten av köttfärs. De här valparna skillde sig inte från tidigare erfarenheter. Jag brukar först ge dem 1 och 1 och sedan får de härja fritt en stund, och de flesta brukar fixa ätandet, fast de simmar lite i fatet, eller mycket kanske jag ska säga.

Efter detta så brukar de börja skrika så fort jag närmar mig valplådan, jag förknippas med köttfärs. Så nu kan jag få samma effekt på dem som Nea, de hänger i lådkanten och vill till mig, snack om att man är poppulär ;-)

I morgon ska vi se om vi kan få i ordnings valphagen i köket, känns som om de behöver få mer  att träna på och lite att titta på. Nu börjar socialiseringen. De ska få träffa ungarnas kompisar, främmande som kommer och hälsar på. Det är jätte viktigt att valpar blir socialiserade ordentligt och får se allt som händer i en familj. Lägger in lite nya bilder tagna under den här veckan.

//Anci




Killar på väg över kanten!



Jag har lärt mig yla!



Två tjejer också på väg över kanten!







Redan slut mat!

Kommentarer
Postat av: Cissi

Vad stora dom har blivit - växer dom så fort på köttfärs asg

Klart det är nyttigt för valparan att få vara med men jag tror att det lika mycket handlar om att alla vill se sötnosarna HELA tiden ler

2009-03-19 @ 17:48:20
URL: http://www.tripora.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0