Länge sedan!



Ja tiden vill inte riktigt räcka till allt, men här kommer en rapport om valparna! De är nu besikitade och ögonlysta, det var en upplevelse att vara med dem till Djurkliniken ;-) Ja vi fick jobba, de söndrade papperskorgen, lyckades riva ut massor av cellstoff, dra ut kontakter och sprang runt, runt som galningar. Ögonen gick det bra på, jag är nöjd, 2 var fria, 3 lindriga CRD och 1 måttlig CRD. 3 har flyttat hemifrån, Hjördis som bor hos Anne i Malmberget och är på halvfoder, Lisa bor hos familjen Persson här i Piteå och så Treo i Vindeln hos Annelie och Totte med barnen, önskar er alla ett stort LYCKA TILL!

Ja så då är det 3 valpar kvar här, 2 killar som vi kallar för Hans och Liam och så Asta som ska bli kvar på Kenneln! Det tar en del tid att ha kvar så här många valpar, de kräver mer och mer aktivering för varje dag som går. Vi har börjat koppelträna dem!


De har fått följa med till hängbron här i byn, det var spännande men de var inte ett dugg oroliga och gick över med hög svansföring!


De har även på Valborgsmässoafton fått följa med på middag hos Micke och Carina och fått träffa Birk och Ronja! Sedan fick de följa med till majbrasan här i Lillpite, där var de mycket poppulära och fick socialisering!



I går var vi på tur i skogen och Greta fick vara med!



Tyvärr har Hans gjort illa en tass och har fått vila hemma. Vi har varit till veterinären och röntgat tassen , men det fanns inget som tydde på något benbrott eller annat, utan han har ordinerats vila i 6 dagar och får Metacam droppar! Så därför är det bara Asta och Liam på alla bilderna! Nu är hans helt Ok i tasen, men ska få vila några dagar till! Men Liam och Asta de gillade verkligen att få följa med, samtidigt är det bra träning för Hans att få vara själv! han har dock också fått lite mentalträning i går var han och hälsade på hos Kerstin vår granne!

Så finns det någon där ute som vill ha en aktiv colliekille så finns det 2 stycken mycket härliga och framåt killar hos oss!

//Anci 

Kommentarer
Postat av: Anna-Lena Öberg Karlsson

Valparna ser pigga och glada ut, och jag ser att lilla Asta får stanna kvar hemma i Lillpiteå=o)

Kul!! Hoppas allt är bra med er alla, själv får jag hoppa på kryckor ett tag till=o(

2009-05-02 @ 12:29:38
Postat av: Anne

Skrev på andra bloggen, men tydligen blev det någon miss. Här i Malmberget har vi också strålande sol och sommaren är på väg. På vägarna har snön tinat bort men i skogen finns det en hel del snö men den smälter snabbt i sommarvärmen. Ni som går i valpköpartankar rekommenderar jag varmt dessa två killar, de är härliga, men ni har missat den bästa Hjördis ;)

2009-05-02 @ 16:06:08
Postat av: Trix

Så trivelig å se så fine valper. Fattern sitter og mimrer, selv om det ikke er lenge siden jeg var like liten. Lykke til på ferden med alle sammen!

Hilsen Trix

2009-05-03 @ 12:18:42
URL: http://www.arnescollieside.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0